Hors-Tempsia is een onafhankelijke kunstruimte gelegen in een strakke villa van de jaren dertig vlakbij de Vallée des Artistes in Linkebeek. Vanaf mei 2015 ontvangt oprichtster en eigenares Agnes De Man er beeldend kunstenaars voor solo- en groepstentoonstellingen.

Zoo

09/10/2022 — 23/04/2023

Vanaf zondag 27 november breidt de participatieve tentoonstelling ZOO uit met Jo Voets en Michelle Naismith.

 

Tijdens de stille periode van de eerste lockdown trok Agnes De Man zich terug in haar atelier en schilderde er portretten van mensen uit haar entourage met hun huisdier.

In de sfeer van fabels, boetseerde ze ook dieren met materialen zoals stof, papier maché, hout en allerlei recuperatie materialen. 

Dit werk, die in elkeen het kind wakker maakt, is ondertussen uitgemond in een vrolijke en frisse participatieve tentoonstelling, geestig en ludiek waar dieren centraal staan.

Dit artistiek werk van Agnes De Man kan een aanzet zijn om andere kunstenaars van verschillende horizon en leeftijd te inspireren. Iedereen is daarom welkom om individueel of in collectieve workshops te komen werken rond dit thema. Volgende lente, tijdens een finissage, kan u de werken van de kunstenaarsassociatie komen ontdekken.

Hors Tempsia

Hollebeekstraat 19
1630 Linkebeek
België

contact@hors-tempsia.be

Open op afspraak.
+32 (0) 478 45 63 96